Gluteenittomat minipizzat
Gluteenittomat minipizzat tehdään näppärästi valmiista gluteenittomasta pizzataikinasta. Valitse täytteeksi tomaatti-mozzarella tai pepperoni tai omat lempitäytteesi. Noin 0,75€/kpl.*
12 kplyli 60 min
Ainekset
12 kpl
Tomaatti-mozzarellapizzat
- 1dlmozzarellajuustoraastetta
- 1/2rs(à 250 g)kirsikkatomaatteja
- 1ps(200 g/125 g)Pirkka mozzarellaa
- 1-2rklPirkka vihreää pestoa
- tuoretta basilikaa
Pepperonipizzat
- 1 1/2dlmozzarellajuustoraastetta
- 1/4pkt(à 100 g)Pirkka Parhaat luomupepperonisalamia
- ripauschilirouhetta
- tuoretta basilikaa
Valmistus
yli 60 min- Sulata pizzataikinoita noin 4 tuntia huoneenlämmössä. Leikkaa kumpikin taikinapallo 6 osaan.
- Taputtele taikinapaloista pieniä pyöreitä pizzoja (⌀ 10 cm) gluteenitonta jauhoseosta apuna käyttäen. Nosta leivinpaperin päälle ja leikkaa leivinpaperi kunkin pizzan ympäriltä. Täytä ja paista pizzat kahdessa osassa.
- Tomaatti-mozzarellapizzat (6 kpl): Levitä pizzakastike pizzapohjille, ripottele pinnalle juustoraaste. Viipaloi kirsikkatomaatit ja levitä juuston päälle. Paista pizzoja 275-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia, tarkkaile etteivät pizzat pääse palamaan. Revi valmiiden pizzojen päälle mozzarellaa ja valuta pestoa. Viimeistele tuoreella basilikalla.
- Pepperonipizzat (6 kpl): Levitä pizzakastike pizzapohjille, ripottele pinnalle juustoraaste. Asettele pepperonisalamit pizzoille. Paista 275-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi chilirouhetta ja koristele tuoreella basilikalla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kommentoi