Wasan gluteenittomat näkkileipäuutuudet

Wasan gluteenittomat näkkileipäuutuudet

Päivitetty 14.12.2017

Kaikki ansaitsevat hyvän näkkileivän. Siksi Wasa onkin tuonut näkkileipävalikoimaan kaksi herkullista, gluteenitonta uutuutta, joita koko perhe rakastaa.

Rapsakasti gluteenitonta

Rakastatko näkkileivän rousketta? Wasan gluteenittomat ja laktoosittomat uutuudet sopivat rouskutettavaksi myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville! Täysin uudella, entistä maukkaammalla reseptillä leivotun Wasa GLUTEENITON & laktoositon Naturellin lisäksi näkkärihyllyyn saapuu Wasa GLUTEENITON & laktoositon seesami & merisuola, jolle antavat makua paahdetut seesaminsiemenet ja hyppysellinen merisuolaa. Erinomainen maku, rapsakka koostumus, kullankeltaiseksi paistettu.. Mitä muuta näkkileivältä voisikaan toivoa?

Tuotteet on pakattu käytännöllisiin uudelleensuljettaviin pakkaukseen, jossa näkkileivät ovat kätevissä annospakkauksissa maun ja rapeuden säilyttämiseksi. Annospakkaukset ovat täydellisiä myös napattavaksi mukaan työpaikalle tai harrastuksiin!

Wasan näkkileivät

Näkkileipä sopii moneen

Näkkileipä on hyöstettynä täydellinen välipala tai aamiainen. Asettele leivälle suosikkitäytteitäsi, valmista herkullinen tahna tai muussaa vaikkapa avokado näkkileivän päälle. Merisuolalla ja seesaminsiemenillä maustettu Wasa GLUTEENITON & laktoositon seesami & merisuola sopii sellaisenaankin naposteltavaksi illanistujaisiin. Kokeilunhaluinen leipuri pyöräyttää näkkileivistä pohjan mansikka-näkkäritorttuun!