Hyvinvointia kaikille gluteenittomasti - keliakiaviikko 2.-8.9.2024
Päivitetty 26.8.2024Hyvää valtakunnallista keliakiaviikkoa! Keliakia on suomalaisessa väestössä yleinen autoimmuunisairaus ja jopa 70 000 suomalaista sairastaa keliakiaa tietämätt ään.
Valtakunnallinen keliakiaviikko pyrkii lisäämään sairauden tuntemista ja tukemaan keliakiaa sairastavien ja muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien arkea. K-kauppojen gluteenittomien tuotteiden valikoima on nykyään erittäin runsas ja kehittyy jatkuvasti - tällä mahdollistamme hyvät edellytykset hoitaa sairautta ja elää täysipainoista elämää.
Tutustu K-Ruoan verkkokaupan valikoituihin gluteenittomiin tuotteisiin ja pidä hyvinvoinnistasi huolta - se kuuluu meille kaikille!
Reilun rouheinen, maultaan täyteläinen - Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä
Kokeile tumman leivän nälkään herkullisen pehmeää, mehevän rouheista ja sopivan hapanta Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreää. Se on gluteeniton, vehnätön sekä soijaton, ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.
Lanseerausvuonnaan Vuoden gluteenittomaksi tuotteeksi valittu Tumma Pyöreä on Sydänmerkin arvoinen ja siten tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi valinta. Tumma Pyöreä on valmiiksi halkaistu palaleipä, jota niin moni jo rakastaa – maista sinäkin!
Kikkomanin luonnollisesti valmistetut gluteenittomat soijakastikkeet
Luonnollisella käymismenetelmällä valmistettu Kikkoman soijakastike sopii kaikenlaisten ruokien maustamiseen ja marinointiin ja parantaa samalla raaka-aineiden omaa makua. Gluteeniton, Vegaaninen ja Halal.
Puhdasta täysjyväkauraa - Semperin runsaskuituiset näkkileivät
Semperin näkkileipiä on valmistettu Ruotsissa Korsnäsin tehtaalla jo yli 30 vuotta. Tehdas on erikoistunut gluteenittomien näkkileipien leivontaan, ja vuosien saatossa on kehitetty herkullisia näkkileipiä, jotka maistuvat myös muille kuin keliaakikoille. Semperin näkkileivät ovat aina laktoosittomia ja runsaskuituisia, ja kaksi niistä on saanut Sydänmerkin. Näkkileipä on erinomainen valinta aamupalaksi, välipalaksi tai vaikkapa juustotarjottimelle. Valitse suosikkisi eri makuisista ja tietysti gluteenittomista näkkileivistämme!
Herkullisia lettuja ja vohveleita suomalaisesta puhdaskaurasta
Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja vohvelijauhosta valmistetut letut pysyvät ehjinä paistaessa. Jauhoseoksessa on mukana sokeri ja suola - lisää vain neste ja taikina on valmista käytettäväksi. Kokeile nesteenä piimää, mehuja sekä kasvipohjaisia juomia perinteisen maidon ja veden sijasta.
Barillan tyypillinen maku ja laatu gluteenittomasti
Barilla gluteenittomien pastojen herkullinen maku ja täydellinen koostumus sopii kaikille ilman, että mausta tarvitsee tinkiä. Maissin ja riisin sekoituksesta valmistetut gluteenittomat pastat tarjoavat aidon italialaisen ruokailukokemuksen, josta kaikki voivat nauttia.