Tilaa ostokset K-Citymarket Ruoholahden verkkokaupasta

Tilaa ostokset K-Citymarket Ruoholahden verkkokaupasta

Tilaa ruokaostokset K-Citymarket Ruoholahdesta K-Ruoka-sovelluksella tai osoitteessa K-Ruoka.fi. Kuljetus tai ostosten nouto jopa samalle illalle tai seuraavalle aamulle.

Valmiit ostokset kyytiin Ruoholahdesta alkaen 0€

K-Citymarket Ruoholahden noutopalvelu on nyt alkaen 0€! Tilaa ostokset K-Ruoka-sovelluksella tai osoitteessa K-Ruoka.fi, ja nappaa valmiina kyytiin parkkihallissa sijaitsevalta noutopisteeltä. Tarkemmat ohjeet noutopisteen sijainnista saat tilausvahvistuksessa.

Tilaa kuljetus kotiin tai toimistolle alkaen 3,90€

K-Citymarket Ruoholahden kotiinkuljetus maksaa alkaen 3,90€. Valitse ostosten toimitus suoraan kotiin, toimistolle tai vaikka juhlapaikalle.

VerkkokauppaanButton

Robotit osaksi Ruoholahden keräilyä

K-Citymarket Ruoholahden verkkokaupassa ollaan ottamassa ihmiskeräilijöiden lisäksi apuun robotteja hoitamaan osa keräilystä!

Olemme valmistautuneet robottikeräilyyn luomalla Ruoholahden verkkokauppaan valmiiksi optimoidun valikoiman. Edelleen laaja valikoima on huolellisesti mietitty asiakasdatan ja pitkän verkkokauppakokemuksen avulla.

Valikoimaan on sisällytetty kaikki verkkokaupan suosituimmat tuotteet, ja kauppias ottaa tuotetoiveita vastaan erittäin mielellään esimerkiksi lomakkeen kautta! Robottikeräilyä kehitetään ja myös valikoimaa päivitetään saadun asiakaspalautteen perusteella. Lisäksi robottikeräilyn ja optimoidun valikoiman myötä, myös tuotepuutteet vähenevät.

VerkkokauppaanButton