Nopea jääkaapin täydennys K-Marketin verkkokaupasta

Nopea jääkaapin täydennys K-Marketin verkkokaupasta

Päivitetty 20.2.2023

Tilaa ruokaostokset ja kodintarvikkeet nopeallakin aikataululla oman kylän kaupastasi kotiovelle tai nouda valmiina K-Marketilta jopa saman päivän aikana. Wolt-sovelluksella tilattuna ostokset ovat ovella jopa alle puolessa tunnissa.

Oman kylän kauppa palvelee myös verkossa

Sadoista K-Marketista on mahdollista tilata ruokaostokset K-Ruoka-sovelluksella tai osoitteessa K-Ruoka.fi/kauppa, sekä jo useilla kymmenillä paikkakunnilla ostokset voit tilata Wolt-sovelluksella pikana ovelle - jopa alle puolessa tunnissa!

Ostokset valmiina kaupalta vai suoraan ovelle?

Toimitustavat vaihtelevat kaupoittain: Voit joko hakea valmiiksi pakatut ostokset K-Marketilta tai valita kotiinkuljetuksen. Kun tilaat verkkosivujen tai K-Ruoka-sovelluksen kautta, K-Marketin koko valikoima on tilattavissasi verkosta. Katso verkkokaupassa palvelevat K-Marketit kauppahausta ja tilaa ostokset vaikka heti.

VerkkokauppaanButton

Wolt-pikatoimitus kymmenillä paikkakunnilla

Jatkuvasti kasvava joukko K-Marketeja löytyy myös Woltin sovelluksesta! Wolt-sovelluksella voit valita pikatoimituksen, jolloin ostokset ovat ovellasi jopa alle puolessa tunnissa. Valikoima Woltin sovelluksessa on runsas - jopa 5 000 tuotetta joukossaan suositut Pirkka- ja Pirkka Parhaat -tuotteet.

Kaupungit ja lisätietoa näet täältä.