Kun kädet on täynnä, kauppa tulee kotiin

Kun kädet on täynnä, kauppa tulee kotiin

Päivitetty 9.7.2021

K-Ruoka-verkkokaupan vakioasiakkaista suurin osa on lapsiperheitä, mikä ei suinkaan ole meille yllätys. Verkkokauppa on suunniteltu ja rakennettu helpottamaan asiakkaiden arkea sekä vapauttamaan aikaa kauppareissujen verran jollekin vielä tärkeämmälle - esimerkiksi perheen yhteisiin hetkiin, vanhempien omaan aikaan tai vaikka muille kotitöille. Joskus on parempaakin tekemistä kuin käydä kaupassa.

Onko ruokaostosten tekeminen verkkokaupassa jo sinulle tuttua?

K-ruoka verkkokauppa vauva kantoliinassa-1

Toisinaan kauppaan on haastava päästä

Pienten lasten vanhemmat varmasti tunnistavat tämän. Vaikka kauppaan lopulta vauvan tai taaperon kanssa ennättäisikin, saattaa isojen ostosten tekeminen ja niiden kotiin kuljettaminen olla vaivalloista. Kun tilaa koko viikon isot ruokaostokset ja vaippapaketit ruoan verkkokaupasta, voi ostoksia tarvittaessa täydentää omassa lähikaupassa ja samalla opetella perheen pienimpien kanssa kaupassa käymistä vain lapsille tarkoitettuja pieniä ostoskärryä täydentäen.

Vanhempien lasten ja teini-ikäisten vanhemmat puolestaan osaavat varmasti samaistua tilanteeseen, jossa aika tuntuu loppuvan kesken lasten harrastusten, omien harrastusten, töiden, koulun ja kaikkien muiden arkisten askareiden keskellä. Tällöin molemmat toimitustavat - sekä ostosten kotiinkuljetus että valmiiksi kerättyjen ja pakattujen ostosten noutaminen kaupalta vapauttavat arvokkaita tunteja viikkoon.

Tilauksen voi tehdä ajasta ja paikasta riippumatta tietokoneella tai mobiililaitteella - joko verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella.

K-ruoka verkkokauppa jääkaappi-1

Ruokaostosten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Ruokien tilaaminen verkkokaupasta on todella vaivatonta. Ensimmäisellä kerralla aikaa saattaa kulua hieman enemmän - kuten kaikkiin uusiin palveluihin tutustuessa. Heti toisella kerralla verkkokaupan tuoman ajan säästön kyllä huomaa - etenkin hyödyntämällä vinkkejämme sujuvampaan tilaamiseen. Monet verkkokaupan asiakkaista ovat kertoneet ruokalaskujenkin pienentyneen verkkokaupan tuoman suunnitelmallisuuden ja heräteostosten pois jäämisen ansiosta toimitusmaksusta huolimatta.

K-Ruoka-verkkokaupan vakioasiakas ja perheenäiti Hanna on kertonut K-Ruoka-verkkokauppa-kokemuksistaan perheen arjessa seuraavasti: "Kaikki sujuu äärimmäisen vaivattomasti. Meillä on talouden kesken yhteinen ostoslista, johon kirjaamme heti, kun joku päivittäin käytetty tuote on loppumassa sekä sunnuntaisin kokoamme listalle seuraavan viikon ruokatarvikkeet. Toimituksen saa heti seuraavalle päivälle ja tämä on ehdottomasti se ratkaisevin tekijä. Aikaa ja hermoja säästyy huomattavasti!"

Helpot ohjeet verkkokauppatilauksen tekemiseen löydät täältä!

VerkkokauppaanButton

Lapset rakastavat pahvilaatikoita

Olemme saaneet kymmeniä viestejä ja kuvia siitä, millaisia laivoja, autoja ja majoja lapset ovat milloinkin K-Ruoka-verkkokaupan toimituspahvilaatikoista keksineet. Ruoan verkkokauppatilauksesta voi siis olla myös tällaista yllättävää iloa perheen pienimmille!

Millaisiahan juttuja teidän taloudessanne pahvilaatikoista askarreltaisiin? Me haluaisimme nähdä upeat lopputulokset mielellämme myös - voit jakaa kuvan meille esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä @kruoka !

Verkkokauppa-brändikuva-laatikko