Ruoan verkkokauppa Turussa - kotiinkuljetus alkaen 7,90€ ja nouto alkaen 2,90€

Ruoan verkkokauppa Turussa - kotiinkuljetus alkaen 7,90€ ja nouto alkaen 2,90€

Päivitetty 27.2.2023

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee Turussa useissa paikallisten kauppiaiden K-ruokakaupoissa! Voit tilata ostokset kotiovellesi läheltä tai napata ohiajomatkalla valmiiksi pakatut ostoksesi kyytiin kaupan noutopisteeltä.

Kotiinkuljetus suoraan kotiovellesi

Voit tilata ruokaostokset netistä Turussa - asuitpa sitten Hirvensalossa, Pohjolassa, Raunistulassa, Runosmäessä, Pääskyvuoressa, Martissa, Nättinumessa, Hepokullassa, Suikkilassa, Uittamolla, Haritussa, Lausteella, Huhkolassa, Varissuolla, Itäharjulla, Vasaramäessä, Nummessa, Halisissa, Pernossa, Pansiossa tai Turun keskustassa.

Tee tilaus K-Ruoka-sovelluksella tai verkkosivuilla ja valitse kotiinkuljetus. Turussa ruokaostosten kotiinkuljetus maksaa alkaen 7,90€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain ja toimitusajoittain).

K-Citymarketien lisäksi kotiinkuljetuksen voi valita myös seuraavista Turun K-Supermarketeista:

Monista Turun K-Marketeista voit Woltin sovelluksella tilata ostokset pikatoimituksella ovellesi - jopa alle puolessa tunnissa! K-Marketista woltatessasi kuljetusmaksu on alkaen 1,90€ ja määräytyy matkan mukaan.

verkkokauppa_ikoni_kotiinkuljetus

Nouda ostokset kaupalta valmiiksi keräiltynä

Kaikissa Turun K-Citymarketeissa sekä monissa K-Supermarketeissa on noutopalvelu. Turussa ruokaostosten keräily valmiiksi maksaa alkaen 2,90€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain ja noutoaikojen välillä).

Katso myös Turun seudun K-Marketit, joihin voit tehdä tilauksen ennakkoon ja noutaa ostokset valmiina haluamanasi ajankohtana.

verkkokauppa ikoni nouto

Tee tilaus sovelluksella tai verkkosivuilla

Voit tehdä verkkokauppatilauksen verkkosivuillamme osoitteessa K-Ruoka.fi/kauppa tai K-Ruoka-sovelluksella. Kokeile nyt ja tilaa ruokaa netistä Turussa.

Katso ohjeet tilaamiseen tästä >>

VerkkokauppaanButton