K-lahjakortti

K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-raudassa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Lahjakortin voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista.

Korttiin ladataan haluamasi summa 10-500 euron väliltä. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euro kerrallaan. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa. Korttia voi myös käyttää yhdessä käteisen tai muun maksukortin kanssa. Lahjakortilla maksaminen tapahtuu kuten muillakin magneettijuovakorteilla. K-Plussa-pisteet kertyvät lahjakortilla maksavalle, eli lahjakortin ostamisesta ei saa K-Plussa-pisteitä. 

Lahjakortin arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Mukaan saat korttikotelon, jonka sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

Lahjakortti

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.