• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Banaani-suklaatikkarit

Banaani-suklaatikkarit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 20 kpl
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

n. 20 kpl
    • 3banaania tai
    • 6minibanaania
    • 1ps(120 g)taloussuklaarouhetta
    • 2rklmaitoa

Pinnalle

    • Marianne crush tai Tyrkisk peber crush
    • -karamellirouhetta
    • kookoshiutaleita
    • manteli- tai pähkinärouhetta

Lisäksi

    • cocktailtikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi kuoritut banaanit parin sentin paloiksi ja pistele niihin cocktailtikut. Siirrä banaanipalat pakastimeen muutamaksi tunniksi.
  2. Pane suklaarouhe ja maito pieneen kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Dippaa jäisiä banaanipaloja sulatettuun suklaaseen ja sen jälkeen halutessasi erilaisiin karamellirouheisiin, kookoshiutaleisiin, manteli- tai pähkinärouheeseen.
  3. Tarjoa banaanit heti tai siirrä ne takaisin pakastimeen. Tarjoile banaanitikkarit mahdollisimman jäisinä. Voit pistellä tikkarit tarjolle esimerkiksi halkaistuun omenaan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1