• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-retiisidippi

Feta-retiisidippi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-6 annosta

Lisäksi

    • kurkkua
    • paprikaa
    • porkkanaa
    • parsa- tai kukkakaalia

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna valutetut salaattijuustokuutiot haarukalla. Hienonna pestyt retiisit.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon salaattijuustot, retiisit, siirappi ja hienonnettu basilika.
  3. Tarjoa kurkku-, paprika- ja porkkanasuikaleiden, parsa- tai kukkakaalin dippikastikkeena.

Ravintosisältö per 100 g

  • 146 kcal613 kJ
  • Proteiinia5,85 g
  • Hiilihydraatteja6,53 g
  • Rasvaa10,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille