• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kasvismyrsky ja avokado-jogurttidippi

Herkullinen jogurttidippi on maustettu mintulla ja avokadolla. Kokeile myös muita dippivihanneksia sesongin mukaan.
Kasvismyrsky ja avokado-jogurttidippi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 71,2 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Avokado-jogurttidippi

Valmistus

alle 15 min
  1. Valmista ensin dippi. Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta avokado sauvasekoittimella. Lisää jogurtti ja mausteet. Soseuta tasaiseksi.
  2. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Paina pienellä piparkakkumuotilla kurkusta kuvioita. Suikaloi huuhdellut lehtisellerin varret. Asettele kulhoon tai laakealle vadille sekaisin vihanneksia ja mozzarellapalloja. Pistele osaan vihanneksista ja juustoista cocktailtikkuja. Tarjoa dipin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 71,2 kcal298 kJ
  • Proteiinia3,97 g
  • Hiilihydraatteja4,89 g
  • Rasvaa3,95 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille