Hyppää sisältöön
Dippikasvikset ja kurkkuaioliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Dippikasvikset ja kurkkuaioli

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
Herkulliset dippikasvikset on terveellinen välipala ja maistuvat kaikille. Nopea kastike syntyy kermaviilistä, majoneesista, maustekurkuista sekä mausteista.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

6 annosta
  • 1/2 (300 g) kukkakaali
  • 200 g Pirkka porkkanoita
  • 1/2 kurkku

Kurkkuaioli

Ravintosisältö

  • Energia
    304 kJ / 72 kcal
  • Rasva
    5,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,9 g
  • Hiilihydraatit
    4,1 g
  • josta sokereita
    3,7 g
  • Proteiini
    1,5 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo vihannekset. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Suikaloi kuoritut porkkanat ja kurkku. Pane vihannekset tarjolle isolle vadille.
  2. Hienonna maustekurkkuviipaleet. Sekoita kermaviilin joukkoon maustekurkut, majoneesi, (hienonnetut valkosipulinkynnet), yrtit, sinappi ja pippuri.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,5 (11 arviota)

  • Mummeli
    8 vuotta sitten
    Kevyttä purtavaa. Maukasta ja helppoa :)