• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Dippikasvikset ja kurkkuaioli

Dippikasvikset ja kurkkuaioli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 68,5 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1/2(300 g)Pirkka kukkakaali
    • 200gPirkka porkkanoita
    • 1/2kurkku

Kurkkuaioli

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo vihannekset. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Suikaloi kuoritut porkkanat ja kurkku. Pane vihannekset tarjolle isolle vadille.
  2. Hienonna maustekurkkuviipaleet. Sekoita kermaviilin joukkoon maustekurkut, majoneesi, (hienonnetut valkosipulinkynnet), yrtit, sinappi ja pippuri.

Ravintosisältö per 100 g

  • 68,5 kcal286 kJ
  • Proteiinia1,23 g
  • Hiilihydraatteja3,5 g
  • Rasvaa5,48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1