• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäsalaatti ja mansikkakastike

Tuoreista hedelmistä tehty hedelmäsalaatti saa makua ja väriä mansikkakastikkeesta. Resepti noin 1,80 €/annos*.
Hedelmäsalaatti ja mansikkakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 55,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Valmista ensin kastike. Soseuta kohmeiset mansikat sauvasekoittimella ja notkista appelsiinimehulla sopivaksi. Lisää sokerit, sekoita ja tarkista maku.
  2. Leikkaa (kuoritut) omenat lohkoiksi ja poista siemenet. Irrota kuorituista sitruksista lohkot toisistaan. Puolita tai jätä rypäleet kokonaisiksi.
  3. Kaada mansikkakastiketta annoskulhoihin. Asettele hedelmät mansikkakastikkeen päälle.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi paloitella hedelmät pienemmiksi haarukkapaloiksi ja tarjota salaatin ja kastikkeen erikseen kulhossa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 55,9 kcal234 kJ
  • Proteiinia0,43 g
  • Hiilihydraatteja12,2 g
  • Rasvaa0,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille