• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Keltainen hedelmäkeitto

Keltainen hedelmäkeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 51,5 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita appelsiinimehu, perunajauhot ja sokeri kattilassa. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes keitto sakenee ja kiehahtaa. Nosta levyltä.
  2. Lisää kuoritut, paloitellut hedelmät. Tarjoa keitto täysin jäähtyneenä jälkiruoaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 51,5 kcal215 kJ
  • Proteiinia0,29 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa0,16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1