• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kalkkunakolmioleivät

Kalkkunakolmioleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • alle 15 min
  • 84,7 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl
    • 1pkt(335 g)täysjyväpaahtoleipää
    • n. 100gHK ohuen ohut loimukalkkunaa
    • n. 10cm palatuorekurkkua
    • 1tomaatti
    • Pirkka lehtisalaattia

Valmistus

alle 15 min
  1. Sekoita sulatejuuston joukkoon hienonnetut kalkkunaleikkeet ja pieniksi kuutioiksi leikattu kurkku.
  2. Jaa täyte puolelle paahtoleipäpaketin leivistä. Levitä salaatinlehdet ja viipaloidut tomaatit täytteen päälle. Paina loput paahtoleipäviipaleet kansiksi. Leikkaa kerrosleivät kolmioiksi.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lapsille voit tehdä leivistä purjeveneet. Pujota cocktailtikkuun juustoviipale purjeeksi ja lipuksi pieni paprika- tai kurkkusuikale.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,7 kcal354 kJ
  • Proteiinia7,3 g
  • Hiilihydraatteja6,54 g
  • Rasvaa2,93 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille