• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-juustopatonki

Kinkku-juustopatonki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 285 kcal / annos (150g)

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista patonkia pakkauksen ohjeen mukaan 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. (Pakasta toinen patonki, niin se säilyy seuraavaa käyttökertaa varten.) Leikkaa patonki kahteen osaan. Halkaise patonginpuolikkaat. Voitele ne hampurilaiskastikkeella ja täytä lehtisalaatilla, kinkku-, juusto- ja kurkkuviipaleilla. Pursota väliin vielä hampurilaiskastiketta.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 285 kcal1 190 kJ
  • Proteiinia14,2 g
  • Hiilihydraatteja39,4 g
  • Rasvaa7,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2