• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tonnikalasämpylä aasialaisittain

Tonnikalasämpylä aasialaisittain

  • 1 annos
  • alle 30 min

Ainekset

1 annos
    • 1Pirkka Pikkusudet kypsä kauraciabattasämpylä
    • tai
    • muu vaalea sämpylä
    • 3rklPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 3Pirkka luomu lehtisalaatin lehteä
    • pala(n. 6 cm)kurkkua
    • 1tlk(á 170 g)Pirkka tonnikalaa, inkivääri-seesami

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ciabattasämpylä pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise sämpylä ja levitä puolikkaille tuorejuusto. Huuhdo ja kuivaa salaatin lehdet. Huuhdo myös kurkkupala ja suikaloi se. Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois. Täytä sämpylä ensin salaatinlehdillä, lisää sitten kurkkusuikaleet ja lopuksi tonnikala. Paina toinen sämpylän puolikas kanneksi.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua