• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välipalaciabatta

Välipalaciabatta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 15 min
  • 184 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise hieman jäähtynyt leipä pituussuunnassa niin, että puolikkaat jäävät toisiinsa kiinni saranamaisesti. Sekoita tuorejuuston joukkoon pesto ja voitele halkaisupinnat seoksella.
  2. Täytä leipä salaatilla, juustolla, kinkulla ja tomaatti- sekä paprikaviipaleilla. Ripottele täytteiden pinnalle silputtua basilikaa. Paina ciabatta kiinni ja leikkaa veitsellä kahteen osaan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 184 kcal771 kJ
  • Proteiinia7,12 g
  • Hiilihydraatteja22,6 g
  • Rasvaa7,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille