• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kanaeväsleipä

Resepti: Mari Moilanen
Kanaeväsleipä
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 12täysjyväpaahtoleipäviipaletta
    • 4kplbroilerin minuuttipihvejä
    • 1pkt(á 150 g)pekonia
    • 1/2ruukkualehtisalaattia
    • 2avokadoa
    • 1mango
    • 3tomaattia
    • 2dlmajoneesia
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista minuuttipihvit kypsiksi, suolaa ja pippuroi. Paista pekonit rapeiksi. Leikkaa mango ja avocado siivuiksi. Huuhtele salaatti ja irrottele lehdet. Siivuta tomaatit.
  2. Paahda leivät paahtimessa. Voitele yksi leipä majoneesilla, laita päälle minuuttipihvi sekä pekonia. Laita päälle toinen paahtoleipä, voitele se majoneesilla ja laita päälle salaattia, mangoa ja avokadoa. Laita päälle kolmas leipä ja leikkaa kerrosvoileipä kahdeksi kolmioksi.
  3. Annoksesta tulee kaksi kolmioleipää per syöjä.

Kommentoi

Arvosana reseptille