Korealainen possupatonki
- Annosmäärä2 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
Korealaiset possupatongit täytetään herkullisen tahmeilla fileesuikaleilla, kimchillä ja kurkulla ja mehevöitetään valkosipulimajoneesilla.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
2 kpl
1 rs (300 g) | tai |
1 rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna tai |
1 pkt (2 kpl/300 g) | tai |
2 rkl | paahdettua seesamiöljyä tai |
2 rkl | soijakastiketta tai |
2 rkl | fariinisokeria tai |
1 dl | tai |
1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna tai |
1 dl | kimchiä tai |
n. 100 g | kurkkua tai |
1 ruukku | korianteria tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 230 kJ / 294 kcal |
Rasva | 16,8 g |
josta tyydyttynyttä | 1,8 g |
Hiilihydraatit | 23,6 g |
josta sokereita | 4,7 g |
Proteiini | 12,1 g |
Suola | 1,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna seesamiöljy paistinpannussa ja ruskista fileesuikaleet yhdessä inkivääriraasteen kanssa. Lisää pannulle soijakastike ja fariinisokeri. Kuumenna sekoittaen ja paista, kunnes suikaleet saavat kauniin ruskean värin ja tahmean pinnan.
Sekoita majoneesi ja hienonnettu valkosipulinkynsi keskenään. Halkaise patongit ja voitele leikkauspinnat majoneesilla.
Jaa kimchi patongeille ja levitä päälle lihapalat. Viipaloi kurkut ja jaa patongeille. Viimeistele patongit tuoreella korianterilla.
Vinkki! Jos et löydä kaupasta kimchiä, kokeile tehdä itse pikakimchiä!
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta