Korealainen possupatonki
Korealaiset possupatongit täytetään herkullisen tahmeilla fileesuikaleilla, kimchillä ja kurkulla ja mehevöitetään valkosipulimajoneesilla. Täydellinen eväs! Noin 4,20 €/annos*
2 kplalle 30 min
Ainekset
2 kpl
- 1rs(300 g)HK Viljaporsaan fileesuikaleita
- 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1pkt(2 kpl/300 g)Pirkka esipaistettuja maalaispatonkeja
- 2rklseesamiöljyä
- 2rklsoijakastiketta
- 2rklfariinisokeria
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1dlkimchiä
- n. 100gkurkkua
- 1ruukkukorianteria
Valmistus
alle 30 min- Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna seesamiöljy paistinpannussa ja ruskista fileesuikaleet yhdessä inkivääriraasteen kanssa. Lisää pannulle soijakastike ja fariinisokeri. Kuumenna sekoittaen ja paista, kunnes suikaleet saavat kauniin ruskean värin ja tahmean pinnan.
- Sekoita majoneesi ja hienonnettu valkosipulinkynsi keskenään. Halkaise patongit ja voitele leikkauspinnat majoneesilla.
- Jaa kimchi patongeille ja levitä päälle lihapalat. Viipaloi kurkut ja jaa patongeille. Viimeistele patongit tuoreella korianterilla.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Jos et löydä kaupasta kimchiä, kokeile tehdä itse pikakimchiä! *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit Teemat Pääraaka-aineet
Kommentoi
Hemmetin hyvää ja helppoa ruokaa
Tosi hyvää!