• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
BLT-lohivoileipäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

BLT-lohivoileipä

BLT (bacon, lettuce, tomato) sandwich on suosittu täytetty leipä. Mehevä lohi-BLT sisältää lisäksi paistettua lohta. N. 3,20€/annos*.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1ps(4 kpl/ 230 g)Fazer Juuresleipää, ruis
    • 1pkt(140 g)Pirkka pekonia
    • n. 350gnahatonta kirjolohifileetä pyrstöpäästä
    • suolaa
    • 2(150 g)tomaattia
    • 1/2(à 50 g)punasipulia
    • rapeaa jääsalaattia

Dijon-majoneesi

    • 1dlHellmann´s majoneesia
    • 3tlMaille Dijon kokojyväsinappia
    • 1tlsitruunanmehua

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista pekonit pannulla tai uunissa rapeiksi. Paista myös kirjolohifilee kypsäksi. Leikkaa kala neljään yhtäsuureen palaan ja mausta ne suolalla.
  2. Viipaloi tomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli. Sekoita majoneesi, kokojyväsinappi ja sitruunanmehu keskenään.
  3. Paahda leivät ja levitä leipäviipaleille majoneesikastiketta. Kokoa leiville kalaa, 1-2 pekoniviipaletta, tomaattia, punasipulia ja rapeaa salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua