• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kanelimantelit

Kanelimantelit sopivat sellaisenaan naposteluun. Voit rouhia ne krokantiksi ja käyttää esimerkiksi jälkiruokien ja leivonnaisten koristeena.
Kanelimantelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 15 min
  • 465 kcal / 100 g

Ainekset

    • 2dlsokeria
    • 1ps(100 g)Pirkka Luomu kuorellisia manteleita
    • 3/4tlkanelia
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Ripottele sokeri (valurauta)pannulle ja kuumenna sekoittamatta, kunnes se on sulanut. Varo, ettei sokeri pala.
  2. Ota pannu liedeltä ja kääntele sokerin joukkoon mantelit. Mausta kanelilla ja suolalla.
  3. Kaada mantelit leivinpaperin päälle jäähtymään. Irrottele mantelit toisistaan hieman jäähtyneenä käsin tai veitsellä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 465 kcal1 940 kJ
  • Proteiinia8,65 g
  • Hiilihydraatteja63,5 g
  • Rasvaa19,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille