• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Toscaiset uuniomenat

Toscaiset uuniomenat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 162 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4pientähapahkoa omenaa
    • 1dlpekaanipähkinöitä
    • 3/4dlcashewpähkinöitä
    • 1/2dlkuorittuja manteleita
    • 50gvoita
    • 1dlfariinisokeria
    • 1/2tljauhettua inkivääriä
    • 1tlkanelia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista omenista siemenkota ja leikkaa puoliksi. Rouhi pähkinät ja mantelit.
  2. Sekoita rasvan joukkoon fariinisokeri, inkivääri sekä pähkinä- ja mantelirouhe.
  3. Voitele uunivuoka. Levitä omenanpuolikkaat vuoalle. Ripottele puolikkaille rasvaseosta ja pinnalle kanelia.
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 162 kcal679 kJ
  • Proteiinia2,01 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa11,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille