Kolmioleivät lapsilleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kolmioleivät lapsille

  • 16 kpl
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl

Tonnikalaleivät, 8 kpl

Kinkkuleivät, 8 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Tonnikalaleivät: Kuutioi paprika pieniksi kuutioiksi. Valuta tonnikala. Sekoita tuorejuuston joukkoon paprikat, mätitahna ja tonnikala. Levitä leikkuulaudalle leivät kolmeen riviin neljä leipää rinnakkain siten, että ylä- ja alarivissä on tummaa leipää ja keskellä vaaleaa. Sivele tonnikalatäytteellä ylä- ja keskirivin leivät. Paina leivät päällekkäin (voitelematon leipä jää päälle). Leikkaa kerrosleivistä pois reunat ja jaa leivät kolmioiksi. Sait 8 kpl. Jos tarjoat leivät heti, pujota cocktailtikkuun juustoviipale purjeeksi ja lipuksi pieni paprikasuikale.
  2. Kinkkuleivät: Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Silppua kinkku pieneksi silpuksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon porkkanaraaste, kinkut, pizzamaustetta ja persiljasilppua. Levitä leikkuulaudalle leivät kolmeen riviin neljä leipää rinnakkain siten, että ylä- ja alarivissä on vaaleaa leipää ja keskellä tummaa. Sivele kinkkutäytteellä ylä- ja keskirivin leivät. Paina leivät päällekkäin (voitelematon leipä jää päälle). Valmista loppu samoin kuin tonnikalaleivissä. Vinkki: Voit valmistaa kolmioleivät hyvissä ajoin koristelua vaille valmiiksi vaikka edellisenä iltana. Pane kolmioleivät kostutetun voipaperin väliin vadille ja peitä vati vielä tuorekelmulla. Säilytä jääkaapissa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcalNaN kJ
  • ProteiiniaNaN g
  • HiilihydraattejaNaN g
  • RasvaaNaN g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua