• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tuliset nakkisämpylät

Tuliset nakkisämpylät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 30 min
  • 299 kcal / annos (130g)

Ainekset

10 annosta

Lisäksi

    • tuoretta kurkkua viipaloituna
    • tomaattia viipaloituna
    • kurkkusalaattia

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota sämpylät pussista ja halkaise ne. Pane pohjapuolikkaat leivinpaperin päälle uunipellille. Leikkaa kuoritut sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  2. Levitä sämpylänpuolikkaille noin ruokalusikallinen salsadippiä ja sen päälle sipulirenkaita. Leikkaa nakit pitkittäin kahtia niin, että ne jäävät kiinni toisesta reunastaan. Levitä nakit sämpylöille kastikkeen ja sipulirenkaiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  3. Gratinoi 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä. Kuumenna samalla uunissa myös sämpylöiden kansipuolet. Täytä sämpylät kurkku- ja tomaattiviipaleilla sekä kurkkusalaatilla. Nosta kannet sämpylöiden päälle. Tarjoa väli- tai iltapalana.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 299 kcal1 250 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja34,1 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2