Lämpimät voileivät
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
Lämpimät voileivät ovat retroruokaa. Täytevaihtoehdoissa on vain mielikuvitus rajana.
Ainekset
4–6 annosta
4–6 viipaletta | grahampaahtoleipää tai |
1 tlk (200 g) | tai |
1 (150 g) | paprika tai |
1 tl | tai |
2 dl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 154 kJ / 276 kcal |
Rasva | 12,8 g |
josta tyydyttynyttä | 6,2 g |
Hiilihydraatit | 14,7 g |
josta sokereita | 2,3 g |
Proteiini | 24,1 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Valuta tonnikala. Viipaloi paprika.
Jaa tonnikala leiville. Lisää paprikarenkaat, pizzamauste ja juustoraaste tonnikalan päälle.
Kuorruta leipiä 250 asteessa uunin yläosassa 7–8 minuuttia, kunnes voileivät saavat kauniin värin.
Vinkki! Kokeile täytteeksi tonnikalan tilalla esimerkiksi kinkkua ja ananasta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Vaasan Isopaahto graham 500 gHinta 2,35/kpl4,70/kg
- Paprika punainen ulkomainenHinta n. 0,33/kpl2,19/kg
- Pirkka tonnikalapalat öljyssä 200g/150gHinta 1,99/kpl13,27/kg
- Pirkka pizzamauste 10gHinta 0,45/kpl45,00/kg
- Plussa-etu −22 %Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinenPlussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl13,33/kgIlman Plussa-korttia 2,59/kpl
- Vaasan Pikkupaahto graham 250g paahtoleipäHinta 1,55/kpl6,20/kg
- Paprika punainenHinta n. 0,25/kpl1,69/kg
- Paprika Suomi 1lkHinta n. 1,04/kpl6,95/kg
- Plussa-etu −50 %Pirkka tonnikalapalat soijaöljyssä 200g/150gPlussa-kortillaEtuhinta 0,99/kpl6,60/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl
- Pirkka tonnikalapalat öljyssä 185g/130g MSCHinta 2,19/kpl16,85/kg
- Pirkka Parhaat pizzamauste 20g PizzanpaistajatEtuhinta 1,79/kpl89,50/kgnorm. 2,19/kpl
- Santa Maria Pizzamauste 16gHinta 3,19/kpl199,38/kg
- Arla Tolkuttomat juustot Melkoinen Mozzarella-emmental 150g raasteHinta 3,15/kpl21,00/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(181 arviota)
- alle 15 min4,1(7 arviota)
- alle 30 min3,8(5 arviota)
- alle 15 min3,0(11 arviota)
- alle 15 min3,1(18 arviota)
- alle 15 min3,8(22 arviota)
- alle 15 min1,5(2 arviota)
- alle 30 min4,6(54 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (73 arviota)
- Jarkko Ruutu7 kuukautta sittenOli ihan sika 🐷 hyvää
- Kokkienkokki1 vuosi sittenLiika suuri uuninlämpö ja kotimaiset kalasäilykkeet käyttöön. Eikö kruoka suosi kotimaista?
- jennukka3 vuotta sitten250 asteessa leivät kuivuivat ja kärähtivät. Seuraavaksi vähemmillä asteilla kokeilen.
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenJennukka, ikävää, etteivät leivät ole onnistuneet toivotusti. Kannattaa huomioida, että paistoaika voi vaihdella jonkin verran, koska uunien tehokkuuksissa on eroja. Voileipiä on hyvä tarkkailla paiston aikana, etteivät ne pääse tummumaan liikaa.
- Mamikka4 vuotta sittenLaitan tillitonnikalat astiaan lisään kalamauste ja suolaa. (Pizzapyre lasiputki) pyre alle kala tomaatti, suolakurkku, juustoraastetta! En poista öljyä!
- Hyxvää5 vuotta sittenlaitan itse uunin vain 175-150°c. Laitan itse vain kinkkua ja juustoa, mutta joskus laitan myös ketsuppia
- Pettynyt5 vuotta sittenVoileivät olivat kuivia ja mauttomia.