Lämpimät voileivät Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämpimät voileivät

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
Lämpimät voileivät ovat retroruokaa. Täytevaihtoehdoissa on vain mielikuvitus rajana.

    Ainekset

    4–6 annosta
    4–6 viipaletta
     
    grahampaahtoleipää
    tai
    1 tlk (200 g/150 g)
     
    tai
    1 (150 g)
     
    paprika
    tai
    1 tl
     
    tai
    2 dl
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 056 kJ / 252 kcal
    Rasva
    11,8 g
    josta tyydyttynyttä
    6 g
    Hiilihydraatit
    14,7 g
    josta sokereita
    2,3 g
    Proteiini
    20,5 g
    Suola
    1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 15 min

    Valuta tonnikala. Viipaloi paprika.

    Jaa tonnikala leiville. Lisää paprikarenkaat, pizzamauste ja juustoraaste tonnikalan päälle.

    Kuorruta leipiä 250 asteessa uunin yläosassa 7–8 minuuttia, kunnes voileivät saavat kauniin värin.

    Vinkki! Kokeile täytteeksi tonnikalan tilalla esimerkiksi kinkkua ja ananasta.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Vaasan Pikkupaahto graham 250g paahtoleipä
      Hinta 1,55/kpl
      6,20/kg
    • Pirkka pizzamauste 10g
      Hinta 0,45/kpl
      45,00/kg
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 4,00/2 kpl
      13,33/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,29/kpl (15,27/kg)
    • Vaasan Isopaahto graham 500 g
      Hinta 2,25/kpl
      4,50/kg
    • Pirkka tonnikalapalat oliiviöljyssä 170g/120g MSC
      Hinta 2,69/kpl
      22,42/kg
    • Pirkka tonnikalapalat öljyssä 185g/130g MSC
      Hinta 2,19/kpl
      16,85/kg
    • Paprika punainen Suomi
      Hinta n. 1,04/kpl
      6,95/kg
    • Meira Pizzamauste 10g pussi
      Hinta 0,61/kpl
      61,00/kg
    • Santa Maria pizzamauste 12g
      Hinta 1,15/kpl
      95,83/kg
    • Arla Tolkuttomat juustot Melkoinen Mozzarella-emmental 150g raaste
      Hinta 2,95/kpl
      19,67/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (89 arviota)

    • Ruisbaby
      18 päivää sitten
      Itse käytän ruisleipää ja laitan siihen ekaksi ketsuppia, sitten muut täyteet päälle.
    • Jarkko Ruutu
      1 vuosi sitten
      Oli ihan sika 🐷 hyvää
    • Kokkienkokki
      2 vuotta sitten
      Liika suuri uuninlämpö ja kotimaiset kalasäilykkeet käyttöön. Eikö kruoka suosi kotimaista?
    • jennukka
      4 vuotta sitten
      250 asteessa leivät kuivuivat ja kärähtivät. Seuraavaksi vähemmillä asteilla kokeilen.
    • K-Kuluttajapalvelu
      4 vuotta sitten
      Jennukka, ikävää, etteivät leivät ole onnistuneet toivotusti. Kannattaa huomioida, että paistoaika voi vaihdella jonkin verran, koska uunien tehokkuuksissa on eroja. Voileipiä on hyvä tarkkailla paiston aikana, etteivät ne pääse tummumaan liikaa.
    • Mamikka
      5 vuotta sitten
      Laitan tillitonnikalat astiaan lisään kalamauste ja suolaa. (Pizzapyre lasiputki) pyre alle kala tomaatti, suolakurkku, juustoraastetta! En poista öljyä!
    • Hyxvää
      6 vuotta sitten
      laitan itse uunin vain 175-150°c. Laitan itse vain kinkkua ja juustoa, mutta joskus laitan myös ketsuppia
    • Pettynyt
      6 vuotta sitten
      Voileivät olivat kuivia ja mauttomia.