• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
LappiburgeriReseptin teki kumppani

Lappiburgeri

Viritä hampurilainen lappitunnelmaan poron kylmäsavupaistilla! Burgerin viimeistelee punasipulihilloke ja valkosipulimajoneesi. Resepti: Akseli Herlevi

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylää
    • 2pkt(á 280 g)Naughty BRGR naudan burgerpihviä
    • 4tlNaughty BRGR makusuolaa
    • 4viipalettaNaughty BRGR cheddarjuustoa
    • 2dlNaughty BRGR Base aiolia
    • 2rklPirkka BBQ-kastiketta
    • 2rklNaughty BRGR punasipulihilloketta
    • 4jääsalaatin lehteä
    • 1tomaatti viipaloituna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mausta pihvit makusuolalla tasaisesti ja grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia/puoli.
  2. Käännettyäsi pihvit laita pihvin grillatun puolen päälle cheddar-juusto sulamaan ja cheddarin päälle kylmäsavupaistiviipaleet.
  3. Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi.
  4. Sekoita kulhossa aioli ja BBQ-kastike sekaisin.
  5. Sivele BBQ-aioli paahdettujen sämpylöiden leikkauspintoihin.
  6. Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti!

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua