Lappiburgeri
Viritä hampurilainen lappitunnelmaan poron kylmäsavupaistilla! Valitse pihviksi nauta tai poro ja viimeistele burgeri BBQ-aiolilla ja punasipulihillokkeella. Resepti: Akseli Herlevi
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(4 kpl/320 g)Vaasan The BRGR Naughty Burgers -sämpylää
- 2pkt(á 2 kpl/280 g)Tamminen Naughty BRGR naudan burgerpihvejä
Lisäksi
- 4viipalettaValio Naughty BRGR cheddarjuustoa
- 8viipalettaPirkka Parhaat poron kylmäsavupaistia
- 2rklPirkka BBQ-kastiketta
- 4jääsalaatin lehteä
- 1tomaatti viipaloituna
Valmistus
30 - 60 min- Mausta naudan burgerpihvit makusuolalla tasaisesti. Paista pihvejä grillissä tai kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä noin 3 minuuttia/puoli.
- Käännettyäsi pihvit laita pihvin grillatun puolen päälle cheddarjuusto sulamaan ja cheddarin päälle kylmäsavupaistiviipaleet.
- Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi.
- Sekoita kulhossa aioli ja BBQ-kastike.
- Sivele BBQ-aioli paahdettujen sämpylöiden leikkauspintoihin.
- Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti!
Katso video
Kategoriat
Teemat Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kommentoi
Vähän liikaa naughty burger juttuja...
Hyvää
Namm on hyvää
Oluen kra.