Lihapullapatonki
Tomaattikastikkeessa hautuneet lihapullat ovat täydellinen patonkien täyte, usko pois. Täyttävissä patongeissa maistuu ihanasti Italia. Noin 1,85 €/annos*
- 4 annosta
- alle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(250 g)Atria Artesaani lihapullia
- 1tlk(390 g)Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
- 1(350 g)Pirkka ranskalainen jättipatonki (paistopiste)
- 1/2ps(à 250 g)K-Menu mozzarellajuustoraastetta
- 12basilikanlehteä
Valmistus
alle 15 min- Laita uuni kuumenemaan grillivastuksille 225 asteeseen.
- Kumoa lihapullat paistinpannulle ja lisää pastakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen kuplia hiljalleen sen aikaa, kun valmistelet patongit.
- Leikkaa patonki neljään tasakokoiseen palaan. Halkaise ne pystysuunnassa auki.
- Voitele patongit pestolla ja nosta uunivuokaan. Jaa lihapullakastike patonkipaloille ja ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasossa 5-8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Viimeistele basilikanlehdillä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi