• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pesto-mozzarellapasta

Pesto-mozzarellapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon pesto. Kaada pasta lämmitettyyn tarjoilukulhoon.
  2. Revi mozzarella ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää ne pastan päälle.
  3. Ripottele pesto-mozzarellapastan pinnalle pinjansiemeniä, parmesaania ja tuoretta basilikaa.

Ravintosisältö perannos 290g100 g

  • 685 kcal2 870 kJ
  • Proteiinia26,1 g
  • Hiilihydraatteja56 g
  • Rasvaa39,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12