• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohitähtitortut

Joulutortut voi täyttää myös herkullisella, suolaisella lohitäytteellä. Kauniit tähtitortut valmistuvat nopeasti glögin kanssa tarjottavaksi.
Lohitähtitortut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 169 kcal / annos (70g)

Ainekset

12 kpl

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata lehtitaikinalevyt. Leivo niistä tähtitorttuja ilman täytettä. Voitele ne munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa uunin alaosassa 10-15 minuuttia. Anna torttujen hieman jäähtyä.
  2. Hienonna puolet kalaviipaleista ja puolita loput tai leikkaa ne kolmeen osaan. Kuutioi paprika. Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnettu kirjolohi, paprika ja tilli. (Ohenna seosta tarvittaessa tilkalla maitoa.) Jaa seos lämpimien torttujen päälle kahden lusikan avulla. Koristele kirjolohiviipaleilla ja tillillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 169 kcal707 kJ
  • Proteiinia6,16 g
  • Hiilihydraatteja12,1 g
  • Rasvaa10,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua