Graavilohipiiraat
Graavilohipiiraat valmistuvat nopeasti valmiista lehtitaikinasta. Koristele piiraat kirjolohenmädillä.
12 kpl30 - 60 min
Ainekset
12 kpl
- 1pkt(500 g)Pirkka lehtitaikinalevyjä (pakaste)
- 1rs(180 g)Pirkka pippurituorejuustoa
- 1/2prk(à 150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1kananmuna
- 1dltilliä hienonnettuna
- 1/2tlsuolaa
- 250ggraavilohiviipaleita
Koristeluun
- 1/2-3/4dlkirjolohenmätiä
- 1tlroseepippuria
- tilliä
Valmistus
30 - 60 min- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, muna ja mausteet. Hienonna puolet kalasta ja lisää täytteeseen.
- Leikkaa taikinalevyt poikittain kahteen osaan. Nosta taikinat 12-koloisen muffinivuoan voideltuihin koloihin. Jaa täyte taikinoiden syvennyksiin.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Leikkaa loppu lohi viipaleiksi. Koristele jäähtyneet piiraat ennen tarjoamista lohiviipaleilla, mädillä, rosépippureilla ja tillillä.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet
Kommentoi
Riki, resepti on testattu K-Koekeittiössä valmistaen piiraat 12-koloiseen muffinivuokaan. Voit halutessasi kokeilla valmistaa piiraat paperisiin vuokiin. Paperisia vuokia voi olla mahdollisesti hyvä laittaa kaksi päällekkäin, jotta piiraat eivät pääse leviämään paiston aikana.
Onnistuuko paperisissa muffinivuoissa ?
Onko koristeluun tulevan mädin määrä mikä - puoli purkkia, puoli desiä vai mitä?
Kirsi, kiitos huomiostasi ja pahoittelut, että mädin määrä on jäänyt merkitsemättä. Mätiä tarvitaan 1/2-3/4 dl. Lisäämme tiedon myös reseptille.
KIVA MUUNNELTAVA RESEPTI. PYYTÄISIN JOKAISEEN RESEPTIIN RAVINTOSISÄLLÖN JA NOIN- HINTA-ARVION. SINKKU-TALOUKSIIN JA ELÄKELÄISILLE NOPEAT MAUKKAAT, YKSINKERTAISET RESEPTIT. TÄMÄ RESEPTIPALVELU ON PARASTA INFOA! KIITOS!!
Ladybird, kiitos palautteestasi. Lisäämme resepteille ravintoarvoja ja hintoja mahdollisuuksien mukaan. Välitän toiveesi saada tiedot kaikille resepteille eteenpäin.