Rommi-kirsikkajoulutortut
Sujauta joulutorttujen täytteeksi aikuisille kauniin punaista rommi-kirsikkamarmeladia. Hauskat timantinmuotoiset tortut on yllättävän helppo taitella.
12 kplalle 30 min
Ainekset
12 kpl
- 1pkt(500 g)Pirkka lehtitaikinalevyjä (pakaste)
Voiteluun
- 1kananmuna
Valmistus
alle 30 min- Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan. Leikkaa neliöiden kahteen vastakkaiseen kulmaan pitkät reunojen suuntaiset viillot 1/2 sentin päähän taikinan reunasta.
- Taita leikatut kulmat ristiin ja paina ne tiiviisti kiinni, jotta taikinasta muodostuu timantin muotoinen kuvio.
- Voitele tortut kananmunalla ja lusikoi rommi-kirsikkamarmeladia torttujen keskelle.
- Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi