Rommi-kirsikkajoulutortutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rommi-kirsikkajoulutortut

Sujauta joulutorttujen täytteeksi aikuisille kauniin punaista rommi-kirsikkamarmeladia. Hauskat timantinmuotoiset tortut on yllättävän helppo taitella.

Ainekset

12 kpl

Voiteluun

    • 1kananmuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan. Leikkaa neliöiden kahteen vastakkaiseen kulmaan pitkät reunojen suuntaiset viillot 1/2 sentin päähän taikinan reunasta.
  3. Taita leikatut kulmat ristiin ja paina ne tiiviisti kiinni, jotta taikinasta muodostuu timantin muotoinen kuvio.
  4. Voitele tortut kananmunalla ja lusikoi rommi-kirsikkamarmeladia torttujen keskelle.
  5. Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka lehtitaikinalevyt 6kpl/500g pakaste
    Pirkka lehtitaikinalevyt 6kpl/500g pakaste
    1,65/kpl
    3,30/kg
  • Pirkka esikaulittu ja laskostettu voitaikina 500g pakaste
    Pirkka esikaulittu ja laskostettu voitaikina 500g pakaste
    2,75/kpl
    5,50/kg
  • Myllyn Paras Voitaikina 500 g pakastetaikina
    Myllyn Paras Voitaikina 500 g pakastetaikina
    3,49/kpl
    6,98/kg
  • Pirkka paistonkestävä rommi-kirsikkamarmeladi 280g
    Pirkka paistonkestävä rommi-kirsikkamarmeladi 280g
    2,39/kpl
    8,53/kg
  • Pirkka kananmunia 10 kpl/580 g
    Pirkka kananmunia 10 kpl/580 g
    2,29/kpl
    3,95/kg
  • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    3,89/kpl
    3,81/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille34 arvostelua