LonkerosohjoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lonkerosohjo

Lonkerosohjo on trendikäs ja superhelppo jälkiruoka, joka tarjotaan graniten tapaan. Herkku toimii myös slush-tyyppisenä, lusikoitavana cocktailina. Noin 0,65 €/annos*

  • 5 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita lonkero, glukoosisiirappi ja limetinmehu pakastimen kestävässä metalli- tai lasivuoassa. Suojaa kannella tai foliolla ja laita pakastimeen.
  2. Sekoita lonkeroseosta haarukalla 1 tunnin välein yhteensä 3-4 tuntia, kunnes juoma on muuttunut sohjomaiseksi.
  3. Tarjoa lonkerosohjo jäähdytetyistä laseista.

Tiesitkö että...

Vinkki! Sohjo onnistuu myös greippilimonadista. Voit tehdä sohjon etukäteen. Sohjo säilyy käyttökelpoisena noin 5 päivää. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka greippilonkero 4,7% 0,5l
    Pirkka greippilonkero 4,7% 0,5l
    Vain myymälästä
    2,45/kpl4,60/l
  • Pirkka karpalolonkero 4,7% 0,5l
    Pirkka karpalolonkero 4,7% 0,5l
    Vain myymälästä
    2,45/kpl4,60/l
  • Dansukker glukoosisiirappi 400g
    Dansukker glukoosisiirappi 400g
    3,19/kpl7,98/kg
  • Lime
    Lime
    0,30/kpl3,99/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 59 arvostelua
  • Katjuska7727.4.2020

    Hei! Olisiko glukoosisiirappia mahdollista jättää pois tai korvata jollain muulla valmisteella?

  • K-Kuluttajapalvelu27.4.2020

    Katjuska77, resepti on testattu glukoosisiirapilla, mutta sen voi varmasti korvata esimerkiksi tavallisella sokerilla, kunahn varmistaa että sokeri on liuennut lonkeroon hyvin ennen jäähdytystä.