Lonkerosohjo
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Lonkerosohjo on trendikäs ja superhelppo jälkiruoka, joka tarjotaan graniten tapaan. Herkku toimii myös slush-tyyppisenä, lusikoitavana cocktailina.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
5 annosta
1 tlk (0,5 l) | tai tai |
1/2 dl | glukoosisiirappia (Dansukker) tai |
2 rkl | limetinmehua tai |
Valmistus
yli 60 min
Sekoita lonkero, glukoosisiirappi ja limetinmehu pakastimen kestävässä metalli- tai lasivuoassa. Suojaa kannella tai foliolla ja laita pakastimeen.
Sekoita lonkeroseosta haarukalla 1 tunnin välein yhteensä 3–4 tuntia, kunnes juoma on muuttunut sohjomaiseksi.
Tarjoa lonkerosohjo jäähdytetyistä laseista.
Vinkki! Sohjo onnistuu myös greippilimonadista. Voit tehdä sohjon etukäteen. Sohjo säilyy käyttökelpoisena noin 5 päivää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,1(20 arvostelua)
- alle 5 min4,7(29 arvostelua)
- yli 60 min3,9(32 arvostelua)
- yli 60 min3,9(20 arvostelua)
- alle 15 min3,4(46 arvostelua)
- alle 15 min4,7(95 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(25 arvostelua)
- yli 60 min3,8(40 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (72 arvostelua)
- Katjuska772 vuotta sittenHei! Olisiko glukoosisiirappia mahdollista jättää pois tai korvata jollain muulla valmisteella?
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenKatjuska77, resepti on testattu glukoosisiirapilla, mutta sen voi varmasti korvata esimerkiksi tavallisella sokerilla, kunahn varmistaa että sokeri on liuennut lonkeroon hyvin ennen jäähdytystä.
- Onko?2 vuotta sittenNam