Lonkerosohjo
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Lonkerosohjo on trendikäs ja superhelppo jälkiruoka, joka tarjotaan graniten tapaan. Herkku toimii myös slush-tyyppisenä, lusikoitavana cocktailina.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
5 annosta
1 tlk (0,5 l) | tai tai |
1/2 dl | glukoosisiirappia (Dansukker) tai |
2 rkl | limetinmehua tai |
Ravintosisältö
Energia | 384 kJ / 92 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 15,1 g |
josta sokereita | 8,6 g |
Proteiini | 0,1 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Sekoita lonkero, glukoosisiirappi ja limetinmehu pakastimen kestävässä metalli- tai lasivuoassa. Suojaa kannella tai foliolla ja laita pakastimeen.
Sekoita lonkeroseosta haarukalla 1 tunnin välein yhteensä 3–4 tuntia, kunnes juoma on muuttunut sohjomaiseksi.
Tarjoa lonkerosohjo jäähdytetyistä laseista.
Vinkki! Sohjo onnistuu myös greippilimonadista. Voit tehdä sohjon etukäteen. Sohjo säilyy käyttökelpoisena noin 5 päivää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(47 arviota)
- alle 5 min3,8(12 arviota)
- yli 60 min3,9(16 arviota)
- alle 5 min4,6(33 arviota)
- alle 15 min3,7(32 arviota)
- yli 60 min4,3(93 arviota)
- alle 15 min3,4(49 arviota)
- yli 60 min3,1(90 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (74 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenKatjuska77, resepti on testattu glukoosisiirapilla, mutta sen voi varmasti korvata esimerkiksi tavallisella sokerilla, kunahn varmistaa että sokeri on liuennut lonkeroon hyvin ennen jäähdytystä.
- Katjuska774 vuotta sittenHei! Olisiko glukoosisiirappia mahdollista jättää pois tai korvata jollain muulla valmisteella?
- Onko?4 vuotta sittenNam