Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Raparperi-mansikkarahkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperi-mansikkarahka

  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 90,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(350 g)raparperisosetta
    • 250g(5 dl)mansikoita
    • 1tlk(2 dl)Pirkka vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
    • 1prk(250 g)rahkaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele tuoreet tai kohmeiset mansikat. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös annostella raparperisosetta, mansikoita ja vaniljakastike-rahkaseosta kerroksittain annosmaljoihin.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 90,7 kcal379 kJ
  • Proteiinia3,73 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa1,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka mansikka 250 g 1lk ulkomainen Roosa nauha
    Pirkka mansikka 250 g 1lk ulkomainen Roosa nauha
    3,49/kpl13,96/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka vaahtoutuva vaniljakastike 2,5 dl laktoositon
    Pirkka vaahtoutuva vaniljakastike 2,5 dl laktoositon
    1,25/kpl5,00/l
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka laktoositon maitorahka 250g
    Pirkka laktoositon maitorahka 250g
    1,39/kpl5,56/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka rasvaton mieto maitorahka 250 g
    Pirkka rasvaton mieto maitorahka 250 g
    0,69/kpl2,76/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Ehrmann maitorahka 0,2%
    Ehrmann maitorahka 0,2%
    0,79/kpl3,16/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille