Hyppää sisältöön
Mansikka-melonisalaatti Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Mansikka-melonisalaatti

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
Mansikoista, vesimeloneista ja vaahdotetusta vaniljakastikkeesta kootut maljat maistuvat herkulliselta!
  • Gluteeniton

Ainekset

4–5 annosta
  • lohko (n. 1 kg) vesimelonia
  • 5 dl (250 g) tuoreita mansikoita

Lisäksi

  • 1 tlk (2 1/2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • (1–2 rkl sitruslikööriä)

Ravintosisältö

  • Energia
    165 kJ / 40 kcal
  • Rasva
    2,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,2 g
  • Hiilihydraatit
    4,4 g
  • josta sokereita
    4,3 g
  • Proteiini
    0,5 g
  • Suola
    0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Poista melonista siemenet tarvittaessa esimerkiksi veitsen kärjellä. Kuutioi meloni. Puolita tai lohko mansikat. Pane melonit ja mansikat kulhoon.
  2. Vaahdota vaniljakastike ja mausta halutessasi sitrusliköörillä. Tarjoa erikseen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (7 arviota)