• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikka-raparperimaljat ja tuorejuustovaahtoa

Mansikka-raparperimaljat ja tuorejuustovaahtoa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 171 kcal / annos (150g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa raparperi noin 1 cm:n paloiksi kattilaan. Lisää vesi ja kardemumma. Keitä sekoitellen 6-7 minuuttia, kunnes raparperi pehmenee. Lisää hyytelösokeri ja sekoita kunnes sokeri liukenee.
  2. Jaa seos 8 jälkiruokamaljaan tai juomalasiin ja nosta kylmään jäähtymään. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Jaa seos maljoihin raparperihyytelön päälle.
  3. Leikkaa mansikat lohkoiksi. Sulata marmeladi pinnoitetussa kattilassa juoksevaksi. Sekoita mansikkalohkot joukkoon.
  4. Jaa mansikat laseihin vaniljavaahdon päälle. Koristele mansikan-, sitruunamelissan- tai mintunlehdillä.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 171 kcal716 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille