Mansikka-raparperimaljat ja tuorejuustovaahtoa
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Helppo ja kesäinen jälkiruoka syntyy muun muassa mansikoista ja raparpereistä sekä vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta. Helppoa ja herkullista - nam!
- Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
400 g | (kuorittua) raparperia tai |
1/2 dl | vettä tai |
1/4 tl | kardemummaa tai |
1 dl | tai |
1 tlk (2 1/2 dl) | vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai |
1 rs (180 g) | tai |
500 g | tuoreita mansikoita tai |
1 dl | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa raparperi noin 1 cm:n paloiksi kattilaan. Lisää vesi ja kardemumma. Keitä sekoitellen 6–7 minuuttia, kunnes raparperi pehmenee. Lisää hyytelösokeri ja sekoita kunnes sokeri liukenee.
Jaa seos 8 jälkiruokamaljaan tai juomalasiin ja nosta kylmään jäähtymään. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Jaa seos maljoihin raparperihyytelön päälle.
Leikkaa mansikat lohkoiksi. Sulata marmeladi pinnoitetussa kattilassa juoksevaksi. Sekoita mansikkalohkot joukkoon.
Jaa mansikat laseihin vaniljavaahdon päälle. Koristele mansikan-, sitruunamelissan- tai mintunlehdillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(15 arvostelua)
- alle 30 min3,7(19 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(69 arvostelua)
- yli 60 min3,8(64 arvostelua)
- alle 15 min4,0(5 arvostelua)
- 30 - 60 min3,0(3 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min