• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rieskarullat

Rieskarullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 215 kcal / annos (100g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä hampurilaiskastiketta reilusti rieskoille. Peitä pinta salaatinlehdillä, mutta jätä noin 5 cm rieskalevyn yläreunasta ilman salaattia. Asettele maustekurkkuviipaleita salaatinlehtien päälle yhdeksi jonoksi.
  2. Kääri rieska tiukalle rullalle pitkältä sivulta ja laita rulla muovikelmun sisään. Anna rieskojen vetäytyä jääkaapissa noin tunti. Leikkaa rieskarullat vinottain 3-4 osaan. Rieskarullat sopivat hyvin keiton tai salaatin kanssa tarjottavaksi.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 215 kcal900 kJ
  • Proteiinia4,5 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille