Tonnikalakolmioleivät
Kolmioleivät ovat parasta piknikruokaa. Tonnikalatäytteen sekoitat tonnikalasta, kapriksista ja majoneesista. Leivät ovat myös lasten suosikkieväs. Noin 2,10€/annos.
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 8viipalettaisoa paahtoleipää (vehnä tai monivilja)
- 4jääsalaatinlehteä
Täyte
- 1-2prk(200 g/150 g)Pirkka tonnikalaa öljyssä
- 1prk(50 g/35 g)Pirkka kapriksia
- 1dlFelix jogurttimajoneesia
- (1/2 tlchilihiutaleita)
Napostelukasvikset
- 1ps(250 g)Pirkka naposteluporkkanoita
- 1/2(150 g)kurkkua
- 1dlFelix jogurttimajoneesia
Valmistus
alle 15 min- Tee täyte. Valuta tonnikala ja kaprikset. Sekoita kaikki täytteen ainekset tahnaksi.
- Levitä täyte 4 leivälle. Lisää salaatinlehdet päälle. Nosta loput leivät kansiksi ja leikkaa leivät kolmioiksi.
- Tarjoa leivät naposteluporkkanoiden, paloitellun kurkun ja jogurttimajoneesidipin kanssa.
Kommentoi