Savulohi-rieskarullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savulohi-rieskarullat

Savulohella ja tuorejuustolla täytetyt rieskarullat maistuvat kahvipöydän suolaisena tarjottavana tai retkieväänä.

  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 236 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 1pkt(240 g)ohuita rieskoja (Polarbröd Kotirieska)
    • 1pkt(n. 200 g)Pirkka savustettua kirjolohifileepalaa
    • n. 2dlmaustekurkkuviipaleita
    • jääsalaattia
    • persiljaa tai tilliä

Valmistus

alle 15 min
  1. Levitä tuorejuusto rieskoille. Ripottele päälle hienonnettu lohi ja maustekurkkuviipaleet. Lisää revittyjä salaatinlehtiä ja runsaasti hienonnettua persiljaa tai tilliä.
  2. Kääri rullalle. Leikkaa savulohi-rieskarullat puoliksi ja kääri ne kelmuun.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos otat rieskat evääksi, jätä salaatti pois, jolloin rieskat säilyvät pidempään kylmässä. Voit käyttää rieskojen tilalla Pirkka (monivilja)tortilloja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 236 kcal987 kJ
  • Proteiinia9,57 g
  • Hiilihydraatteja19,9 g
  • Rasvaa12,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille