Riisisuklaapalat
- Annosmäärä9 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
200 g 200 g | tai tai |
3 dl | tai |
Koristeluun | |
---|---|
50 g 50 g | tai tai |
tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 143 kJ / 275 kcal |
Rasva | 13,9 g |
josta tyydyttynyttä | 8,8 g |
Hiilihydraatit | 31,8 g |
josta sokereita | 24,6 g |
Proteiini | 4,3 g |
Suola | 0,2 g |
Valmistus
Vuoraa pieni neliön tai suorakaiteen muotoinen vuoka (noin 15 cm x 15 cm) leivinpaperilla.
Paloittele suklaa kulhoon. Sulata mikrossa (350 W) noin 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen.
Sekoita riisimurot sulatetun suklaan joukkoon. Levitä seos vuokaan leivinpaperin päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.
Nosta riisisuklaalevy vuoasta leikkuulaudalle.
Paloittele koristelua varten suklaa kulhoon ja sulata mikrossa (350 W) noin 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen. Lusikoi suklaa pieneen pursotin- tai pakastuspussiin ja leikkaa pussin kulma auki.
Pursota suklaata raidoiksi riisisuklaan päälle. Koristele koristerakeilla. Anna suklaan jähmettyä hetki. Leikkaa riisisuklaat veitsellä paloiksi.
Voit oikaista koristelussa ja ripotella koristerakeet myös suoraan sulan riisisuklaalevyn päälle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,7(59 arviota)
- yli 60 min3,9(84 arviota)
- yli 60 min4,4(16 arviota)
- yli 60 min3,4(15 arviota)
- yli 60 min3,1(18 arviota)
- yli 60 min4,8(69 arviota)
- 30 - 60 min3,4(9 arviota)
- alle 30 min3,4(34 arviota)