Riisisuklaapalat
Ihanan helpot riisisuklaapalat onnistuvat myös lasten kanssa. Koristelussa vain luovuus on rajana. Noin 0,35€/annos.*
9 kplyli 60 min
Ainekset
9 kpl
Koristeluun
- Dr. Oetker Christmas tai Silver -koristerakeita
Valmistus
yli 60 min- Vuoraa pieni neliön tai suorakaiteen muotoinen vuoka (noin 15 cm x 15 cm) leivinpaperilla.
- Paloittele suklaa kulhoon. Sulata mikrossa (350 W) noin 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen.
- Sekoita riisimurot sulatetun suklaan joukkoon. Levitä seos vuokaan leivinpaperin päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.
- Nosta riisisuklaalevy vuoasta leikkuulaudalle.
- Paloittele koristelua varten suklaa kulhoon ja sulata mikrossa (350 W) noin 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen. Lusikoi suklaa pieneen pursotin- tai pakastuspussiin ja leikkaa pussin kulma auki.
- Pursota suklaata raidoiksi riisisuklaan päälle. Koristele koristerakeilla. Anna suklaan jähmettyä hetki. Leikkaa riisisuklaat veitsellä paloiksi.
Tiesitkö että...
Voit oikaista koristelussa ja ripotella koristerakeet myös suoraan sulan riisisuklaalevyn päälle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi