Sipsisuklaa
- Annosmäärä9 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Oletko jo kokeillut somessa villinnyttä sipsisuklaata? Tässä versiossa perunalastujen ja suklaan joukkoon lisätään myös popcornia ja suolapähkinöitä.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
9 annosta
2 dl | tai |
1/3 ps (60 g) | tai |
1 levy (200 g) | tai |
1 rkl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 2 279 kJ / 548 kcal |
Rasva | 31,2 g |
josta tyydyttynyttä | 15 g |
Hiilihydraatit | 54,9 g |
josta sokereita | 38,8 g |
Proteiini | 8,8 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Vuoraan vuoka (n. 20 cm x 20 cm) rypistetyllä leivinpaperilla.
Valmista mikropopcornit pakkauksen ohjeen mukaan. Mittaa perunalastut ja popcornit kulhoon. Ota hiukan molempia sivuun koristelua varten.
Paloittele suklaa erilliseen kulhoon. Sulata vesihauteessa tai mikrossa (350 W noin 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen).
Kaada suklaa perunalastujen ja popcornien joukkoon. Sekoita kunnes perunalastut ja popcornit ovat peittyneet suklaaseen. Levitä seos tasaisesti vuokaan leivinpaperin päälle.
Koristele perunalastuilla, popcorneilla ja suolapähkinöillä. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(30 arviota)
- alle 15 min4,2(13 arviota)
- alle 30 min3,0(31 arviota)
- alle 30 min4,2(44 arviota)
- yli 60 min4,7(69 arviota)
- yli 60 min4,1(77 arviota)
- 30 - 60 min3,8(117 arviota)
- yli 60 min4,5(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,4 (5 arviota)