• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savustettu juusto

Kokeile savustaa juustoa itse - lämmin savustettu juusto on herkullista sellaisenaan, salaateissa tai jälkiruokana.
Savustettu juusto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-4 annosta
  • alle 15 min
  • 297 kcal / 100 g

Ainekset

2-4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Poista juustot pakkauksistaan. Valuta mozzarella ja leipäjuusto. Leikkaa leipäjuusto reiluiksi annospaloiksi. Laita juustot folion päälle. Savusta mozzarellaa noin 5 minuuttia, jotta se ei sula liikaa. Savusta brietä ja leipäjuustoa noin 10 minuuttia. Tarjoa juustoa esimerkiksi salaateissa tai jälkiruoaksi hillon kanssa.

Tiesitkö että...

Huom! Savustusaika vaihtelee muun muassa savustimen ja ulkoisten olosuhteiden mukaan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 297 kcal1 240 kJ
  • Proteiinia17,7 g
  • Hiilihydraatteja1,7 g
  • Rasvaa24,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15