Savustettu juusto
Kokeile savustaa juustoa itse - lämmin savustettu juusto on herkullista sellaisenaan, salaateissa tai jälkiruokana.
2-4 annostaalle 15 min297 kcal / 100 g
Ainekset
2-4 annosta
- 1pkt(125 g)Pirkka mozzarellaa tai
- 1pkt(200 g)Pirkka briejuustoa tai
- 1pkt(310 g)Pirkka leipäjuustoa
Valmistus
alle 15 min- Poista juustot pakkauksistaan. Valuta mozzarella ja leipäjuusto. Leikkaa leipäjuusto reiluiksi annospaloiksi. Laita juustot folion päälle. Savusta mozzarellaa noin 5 minuuttia, jotta se ei sula liikaa. Savusta brietä ja leipäjuustoa noin 10 minuuttia. Tarjoa juustoa esimerkiksi salaateissa tai jälkiruoaksi hillon kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Huom! Savustusaika vaihtelee muun muassa savustimen ja ulkoisten olosuhteiden mukaan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 297 kcal1 240 kJ
- Proteiinia 17,7 g
- Hiilihydraatteja1,7 g
- Rasvaa24,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
se on hyvää
Ainakin leipäjuustosta tuli hyvää sähkösavustimella!
Hyvää juustoa!