Savustettu juusto
- Annosmäärä2–4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Kokeile savustaa juustoa itse - lämmin savustettu juusto on herkullista sellaisenaan, salaateissa tai jälkiruokana.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
2–4 annosta
1 pkt (125 g) 1 pkt (200 g) 1 pkt (310 g) | tai tai tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 029 kJ / 248 kcal |
Rasva | 19 g |
Hiilihydraatit | 2 g |
Proteiini | 18 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Poista juustot pakkauksistaan. Valuta mozzarella ja leipäjuusto. Leikkaa leipäjuusto reiluiksi annospaloiksi. Laita juustot folion päälle. Savusta mozzarellaa noin 5 minuuttia, jotta se ei sula liikaa. Savusta brietä ja leipäjuustoa noin 10 minuuttia. Tarjoa juustoa esimerkiksi salaateissa tai jälkiruoaksi hillon kanssa.
Huom! Savustusaika vaihtelee muun muassa savustimen ja ulkoisten olosuhteiden mukaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,4(88 arviota)
- alle 15 min4,1(145 arviota)
- alle 15 min4,1(229 arviota)
- alle 30 min3,8(8 arviota)
- alle 30 min2,7(6 arviota)
- alle 15 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min3,5(2 arviota)
- alle 30 min3,9(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (26 arviota)
- 125 vuotta sittense on hyvää
- Pentti6 vuotta sittenAinakin leipäjuustosta tuli hyvää sähkösavustimella!
- Lepa6 vuotta sittenHyvää juustoa!