Viinirypälesalaatti
Viinirypälesalaatin juusto, pekaanipähkinät ja hedelmät täydentävät toistensa makuja. Noin 1,40 €/annos*
n. 10 annostaalle 15 min160 kcal / 100 g
Ainekset
n. 10 annosta
- 1ps(100 g)Pirkka jääsalaattia
- 1ruukkuPirkka rucolaa
- 1/2rs(à 500 g)tummia viinirypäleitä
- 1/2rs(à 500 g)vihreitä viinirypäleitä
- 1(n. 200 g)kurkku
- 1(n. 200 g)omena tai päärynä
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Meurea tai
- 1pkt(200 g)Pirkka briejuustoa
Kastike
- 3rklöljyä
- 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
- 1rklsinappia
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Revi salaatit vadille. Puolita viinirypäleet. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi se. Kuutioi omena. Asettele kasvikset vadille.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille.
- Paloittele juusto ja rouhi pähkinät karkeasti. Lisää ne salaatin päälle.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 160 kcal671 kJ
- Proteiinia 4,01 g
- Hiilihydraatteja5,82 g
- Rasvaa13,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi