• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rypäle-briesalaatti

Rypäle-briesalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 126 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • Pirkka cashewpähkinöitä

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise rypäleet, paloittele juusto, suikaloi kurkku ja revi salaatti. Asettele ainekset vadille.
  2. Mausta balsamiviinietikalla ja pippurilla. Koristele rypäle-briesalaatti paahdetuilla pähkinöillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 126 kcal528 kJ
  • Proteiinia4,62 g
  • Hiilihydraatteja9,72 g
  • Rasvaa7,71 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille