Hyppää sisältöön
Smoky Peppersteak BurgerReseptin takana kumppani

Smoky Peppersteak Burger

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Smoky Peppersteak Burger on tuhti pekonilla täytetty burgeri. Savuinen pippuripihvihampurilainen on makua täynnä. Resepti: Akseli Herlevi.

    Ainekset

    4 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 155 kJ / 278 kcal
    • Rasva
      20,8 g
    • josta tyydyttynyttä
      6,6 g
    • Hiilihydraatit
      10,9 g
    • josta sokereita
      1,9 g
    • Proteiini
      10,9 g
    • Suola
      1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Paista pekonit rapeaksi paistinpannulla ja nosta viipaleet talouspaperin päälle valumaan.
    2. Paista tomaattiviipaleita sulaneen pekoninrasvan kanssa pannulla 1 minuutti ja nosta syrjään.
    3. Mausta burgeripihvit makusuolalla tasaisesti kauttaaltaan. Grillaa kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Kun olet kääntänyt pihvit ensimmäisen kerran, laita grillatun pihvin päälle cheddarviipaleet valmiiksi sulamaan.
    4. Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi.
    5. Sivele majoneesia paahdettujen sämpylöiden leikkauspintojen puolelle tasaisesti.
    6. Kokoa burgeri reseptin aineksista niin, että pohjan päälle tulee ensin raaka sipuliviipale, sitten pihvi juustoineen, pekoniviipaleet, paistettu tomaattiviipale, rucola ja lopuksi kansi päälle.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (32 arviota)

    • Tuhlausta
      6 vuotta sitten
      Ihan kiva burgeri ja kiva idea, mutta hirveän epäekologista ja suorastaan typerää ostaa minipussi jotain brändättyä maustesuolaa. Vain tyhmä maksaa maustetusta suolasta noin suurta kilohintaa ja heittää tuhansia pieniä suolapakkauksia roskiin. Ps. Ei toimi tuo "katso miten valmistat" -linkki.
    • OJT
      6 vuotta sitten
      Savuinen kirjoitetaan englanniksi "smokey".