Mässyburgeri
Mässyburgeri saa uuden makuvivahteen tähtianiksella maustetuista sipuleista. Nopea hampurilainen saa täytteekseen muutoin klassiset burgerin täytteet. Resepti: Akseli Herlevi
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 280 g)Tamminen Naughty BRGR naudan burgerpihviä
- 4tlNaughty BRGR burger makusuolaa
- 4viipalettaValio Naughty BRGR cheddarjuustoa
- 4(à 6 kpl/540 g)Vaasan The BRGR Naughty Burgers -sämpylää
- 1sipuli kuorittuna
- 1rklrypsiöljyä
- 1rklsokeria
- 1tähtianis
- 1/2tlsuolaa
- 2dlNaughty BRGR Mayo -majoneesia
Valmistus
alle 30 min- Mausta pihvit makusuolalla tasaisesti. Grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia/puoli.
- Käännettyäsi pihvit laita grillatun puolen päälle cheddarjuusto valmiiksi sulamaan.
- Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi.
- Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja paista paistinpannulla keskilämmöllä öljyn, sokerin ja tähtianiksen kanssa 5 minuuttia, tai kunnes sipulit ovat pehmenneet. Nosta lopuksi tähtianis pois. Mausta kevyesti suolalla.
- Sivele majoneesi paahdettujen sämpylöiden leikkauspintoihin.
- Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti!
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kommentoi