• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sormipiparit

Sormipiparit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 32 kpl
  • 30 - 60 min
  • 357 kcal / 100 g

Ainekset

32 kpl

Voiteluun

    • kananmuna

Koristeeksi

    • koristerakeita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata murotaikinalevyt. Jaa kumpikin pala 16 osaan. Nosta suikaleet leivinpaperille pellille. Paina suikaleiden keskelle syvennys sormella. Voitele piparit.
  2. Pane marmeladi litran pakastuspussiin, josta tulee kätevä pursotinpussi. Leikkaa pussin nurkkaan pieni reikä. Pursota vadelmaraita jokaiselle pikkuleivälle.
  3. Paista pipareita 200 asteessa keskitasolla noin 7 minuuttia. Ripottele hillon päälle koristerakeita heti uunista ottamisen jälkeen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 357 kcal1 490 kJ
  • Proteiinia5,13 g
  • Hiilihydraatteja45,4 g
  • Rasvaa16,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5