• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vadelmasydämet

Vadelmasydämet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 annosta
  • 30 - 60 min
  • 81 kcal / annos (20g)

Ainekset

30 annosta

Voiteluun

    • 1kananmuna

Koristeeksi

    • raesokeria tai mantelirouhetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata voitaikina ja kauli se noin 4 mm paksuiseksi levyksi. Ota levystä muotilla sydämiä ja nosta ne leivinpaperin päälle pellille.
  2. Paina sydämien keskelle ääriviivat esimerkiksi pullon korkilla. Voitele sydämet.
  3. Nosta teelusikalla (tai pursota) noin teelusikallinen vadelmamarmeladia ympyrän keskelle. Ripottele halutessasi reunoille raesokeria tai mantelirouhetta.
  4. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 81 kcal337 kJ
  • Proteiinia1,1 g
  • Hiilihydraatteja8,8 g
  • Rasvaa4,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2