Suklaamunat
- Valmistusaikaalle 15 min
Itse tehdyt suklaamunat koristavat pääsiäsipöydän.
Ainekset
100 g | tai |
50 g | tai |
Tutti frutti mix -makeisia (Fazer) tai |
Valmistus
alle 15 min
Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa, vesihauteessa tai kattilassa hyvin miedolla lämmöllä.
Levitä leivinpaperi pellin päälle ja piirrä haluamasi kokoisia pääsiäismunien ääriviivat paperille. Levitä suklaa ääriviivojen sisään.
Sulata valkoinen suklaa ja pursota munille koristekuvioita.
Koristele munat makeisilla. (Liitulakut voit viipaloida terävällä veitsellä.) Nosta pelti jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi tai anna jähmettyä huoneenlämmössä yön yli.
Irrota suklaamunat leivinpaperista ja asettele tarjolle laakealle vadille tai anna lahjaksi sellofaaniin käärittynä. Huom! Säilytä suklaamunia joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Ne säilyvät noin 3 päivää harmaantumatta. (Harmaantuminen vaikuttaa vain ulkonäköön, ei makuun.)
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(48 arviota)
- yli 60 min3,5(56 arviota)
- 30 - 60 min3,5(11 arviota)
- yli 60 min4,1(118 arviota)
- alle 30 min4,2(27 arviota)
- yli 60 min4,0(141 arviota)
- alle 30 min3,4(83 arviota)
- alle 15 min4,0(49 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,0 (5 arviota)