Suklaamunat
Itse tehdyt suklaamunat koristavat pääsiäsipöydän.
alle 15 min524 kcal / 100 g
Ainekset
- Tutti frutti mix -makeisia (Fazer)
Valmistus
alle 15 min- Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa, vesihauteessa tai kattilassa hyvin miedolla lämmöllä.
- Levitä leivinpaperi pellin päälle ja piirrä haluamasi kokoisia pääsiäismunien ääriviivat paperille. Levitä suklaa ääriviivojen sisään.
- Sulata valkoinen suklaa ja pursota munille koristekuvioita.
- Koristele munat makeisilla. (Liitulakut voit viipaloida terävällä veitsellä.) Nosta pelti jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi tai anna jähmettyä huoneenlämmössä yön yli.
- Irrota suklaamunat leivinpaperista ja asettele tarjolle laakealle vadille tai anna lahjaksi sellofaaniin käärittynä. Huom! Säilytä suklaamunia joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Ne säilyvät noin 3 päivää harmaantumatta. (Harmaantuminen vaikuttaa vain ulkonäköön, ei makuun.)
Katso video
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 524 kcal2 190 kJ
- Proteiinia 5,4 g
- Hiilihydraatteja53,8 g
- Rasvaa32 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi