SuklaamunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaamunat

  • Valmistusaikaalle 15 min
Itse tehdyt suklaamunat koristavat pääsiäsipöydän.

    Ainekset

    100 g
     
    tai
    50 g
     
    tai
     
    Tutti frutti mix -makeisia (Fazer)
    tai

    Valmistus

    alle 15 min

    Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa, vesihauteessa tai kattilassa hyvin miedolla lämmöllä.

    Levitä leivinpaperi pellin päälle ja piirrä haluamasi kokoisia pääsiäismunien ääriviivat paperille. Levitä suklaa ääriviivojen sisään.

    Sulata valkoinen suklaa ja pursota munille koristekuvioita.

    Koristele munat makeisilla. (Liitulakut voit viipaloida terävällä veitsellä.) Nosta pelti jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi tai anna jähmettyä huoneenlämmössä yön yli.

    Irrota suklaamunat leivinpaperista ja asettele tarjolle laakealle vadille tai anna lahjaksi sellofaaniin käärittynä. Huom! Säilytä suklaamunia joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Ne säilyvät noin 3 päivää harmaantumatta. (Harmaantuminen vaikuttaa vain ulkonäköön, ei makuun.)

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka tumma leivontasuklaa 200g RFA
      Hinta 2,35/kpl
      11,75/kg
    • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      Hinta 1,19/kpl
      11,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 2,0 (5 arviota)