Itse tehty suklaalevy
- Valmistusaikaalle 30 min
Itse tehty suklaalevy on tosi helppo valmistaa. Koristele suklaan pinta haluamallasi tavalla.
Ainekset
1 levy (200 g) | tai |
1 levy (100 g) | tai |
tai | |
tai |
Valmistus
alle 30 min
Sulata tumma suklaa mikrossa tai miedolla lämmöllä kattilassa. Levitä suklaa leivinpaperin päälle soikeaksi levyksi.
Sulata valkosuklaa. Tiputa valkosuklaasta laikkuja tumman suklaan pinnalle. Vedä pintaan veitsellä tai lusikan varrella marmorikuvioita.
Ripottele suklaalevyn pinnalle pakastekuivattua vadelmaa ja kultaisia koristerakeita. Anna levyn kovettua jääkaapissa ja paloittele se.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFAHinta 1,15/kpl11,50/kg
- DR.Oetker vadelma 15g PakkaskuivattuHinta 4,65/kpl310,00/kg
- Dr. Oetker Black&Gold -koristerakeet 78gHinta 5,55/kpl71,15/kg
- Fazer leivontasuklaa 70% 100g PremiumHinta 2,09/kpl20,90/kg
- Nestlé dessert noir 205g tumma suklaa leivontasuklaaHinta 4,29/kpl20,93/kg
- Fazer leivontasuklaa 100g ValkoinenHinta 2,09/kpl20,90/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(26 arviota)
- yli 60 min4,1(115 arviota)
- 30 - 60 min4,4(45 arviota)
- alle 30 min4,4(63 arviota)
- yli 60 min3,5(25 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min2,0(5 arviota)
- alle 30 min4,2(1 633 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (82 arviota)
- Emma9 kuukautta sittenkauanko tämä säilyy?:)
- K-Kuluttajapalvelu9 kuukautta sittenEmma, koska suklaata ei temperoida, se säilyy vain muutamia päiviä. Suklaa harmaantuu helposti jääkaapissa, jos sitä säilyttää pidempään.
- Kirsti1 vuosi sittenTosi helppo ja nopea, lapset aivan innoissaan kun sai ihan itse tehdä suklaalevyt ystäville. Vaahtokarkkeja ja sekä muita nameja vielä koristeeksi päälle